Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Νεα της λέσχης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΚ 2017

Αγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε για δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή:

1. Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, 16:00. Σεμινάριο Fine Dining Masterclass από τον κ. Σταύρο Ψωμόπουλο.
2. Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, 17:00, φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικα μπισκοτόσπιτα με τα παιδιά της Μέριμνας.
3. Συνεργασία με ECOZEN. Τα μέλη μας μπορούν να μας στέλνουν συνταγές με φωτογραφία του πιάτου και δική τους φωτογραφία η οποία θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο http://www.ecozen.gr/

Πιο αναλυτικά σχετικά με τις δράσεις:

1. Σεμινάριο Fine Dining Masterclass
Τα young μέλη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην προετοιμασία του σεμιναρίου Σάββατο και Κυριακή 16 & 17 Δεκεμβρίου, πρωινές ώρες, καθώς και κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Η τιμή παρακολούθησης για τα μέλη είναι 55 ευρώ
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:
• Ανάλυση τεχνικών
• Γαρίδες με Κινόα, Σπανάκι, Wasabi και Mousse Ανθότυρου
• Χτένια με Πουρέ Τρούφας, Λουκάνικο Chorizo και Λάδι Βασιλικού
• Mojito
• Κουνέλι Γεμιστό Sous-Vide, με Κρέμα Σελινόριζας και Εσαλότ
• Cheesecake με φράουλα
Όσοι το παρακολουθήσουν θα πάρουν αναλυτικές συνταγές και θεωρεία τεχνικών, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης

2. Η ΜΕΡΙΜΝΑ είναι ένα ίδρυμα για παιδιά τα οποία έχουν χάσει μέλος της οικογένειας τους (μητέρα, πατέρα ή αδερφό) στο πρώτο εξάμηνο μετά το γεγονός. Σκοπός μας είναι τα παιδιά αυτά να ασχοληθούν δημιουργικά αυτές τις μέρες.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε θα χρειαστεί αν μπορείτε να έρθετε και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου για προετοιμασία. Θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά ή με email.

3. Τις μέρες αυτές τα μέλη μας παρακαλούνται να στέλνουν εορτατικές συνταγές. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι μία δράση που θα διαρκέσει όλο το χρόνο και μπορείτε να στέλνετε συνέχεια συνταγές. Η συνταγή θα μπει μαζί με το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία σας.

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

1 25152322 1896130700416420 3902050145945145901 n

 

Πολλά συγχαρητήρια στον υπεύθυνο του γραφείου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο Ρέθυμνο ex. Chef Σμαραγδάκη Βαγγέλη για την πρωτοβουλία και διοργάνωση της συμμετοχής μας στο φιλανθρωπικό bazaar που έγινε στο 16ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου.
Τα μέλη της Λέσχης κατάφεραν να φτιάξουν και να πουλήσουν 1200 λουκουμάδες, μαζεύοντας το ποσό των 1200 ευρώ τα οποία και προσέφεραν στον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ ευχαριστούν θερμά για τον εθελοντισμό τους πρώτα από όλα τα μέλη μας κυρίους Καλινώση Παναγιώτη, Ζάχο Θωμά, Λελεδάκη Γιάννη, Μουζή Αντρέα, Ορφανό Αντώνη, Σερμπάν Ιουλιάννα, Τζουγανάκη Κατερίνα, Τόπη Χριστίνα και Χριστοφορίδη Λευτέρη.
Επίσης ευχαριστούμε τον ανώνυμο ιδιώτη που προσέφερε τις πρώτες ύλες για την πραγματοποίηση των λουκουμάδων και τέλος το Georgioupolis resort Hotel για την προσφορά της κουζίνας του για την προετοιμασία μας.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της δράσης, θα επαναληφτεί στις 20 Δεκεμβρίου στο χωριό του Άη Βασίλη στο Σπίλι Ρεθύμνου.
Όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο γραφείου Ρεθύμνου κύριο Σμαραγδάκη Βαγγέλη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 2108251401.

 

ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

ZAPEIO

 

ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΣ
Στην 4η Γιορτή Πορτοκαλιού, Μανταρινιού, Ακτινιδίου και Ελιάς που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ζάππειο Μέγαρο στις 24 Δεκεμβρίου συμμετείχε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τα γραφεία της στην περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και με πολλά μέλη από την Αθήνα.
Το Ζάππειο κατακλύστηκε από γεύσεις και αρώματα της Άρτας, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων, με τη συνδιοργάνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ενημερωτική ημερίδα από εξειδικευμένους επιστήμονες του πρωτογενούς τομέα, καθώς και γνωριμία του κοινού της Αθήνας με τοπικές συνταγές της Άρτας, που είναι βασισμένες στα προϊόντα στα οποία είναι αφιερωμένη η Γιορτή. Στην ενημερωτική ημερίδα μίλησαν οι: Ελένη Τσαντίλη, Καθηγήτρια Εργαστηρίου Δενδροκομίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές εξέλιξης δενδρωδών καλλιεργειών και προϊόντων τους στην Ήπειρο», Δημήτριος Μπιλάλης, Καθηγητής Βιολογικής Γεωργίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Καινοτόμες καλλιέργειες στην αγροτική παραγωγή της Άρτας», Γιώργος Μάνος,Καθηγητής Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων ΤΕΙ Ηπείρου και Ιωάννης Τσιρογιάννης,Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα «Το περιβόλι της Ηπείρου: Η εξέλιξη των καλλιεργειών στον κάμπο της Άρτας» και Ευάγγελος Νταλής, Πρόεδρος Ομάδας Παραγωγών «Άραχθος», «Οργάνωση παραγωγών, ως μοχλός ανάπτυξης των προϊόντων της Άρτας». Συμμετείχε η παραδοσιακή Ηπειρώτικη κομπανία«ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ» και το χορευτικό του Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης, ενώ τρόφιμα δόθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι: Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης,Όλγα Γεροβασίλη, Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης,Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, Βουλευτές Άρτας Βασίλης Τσίρκας και Γιώργος Στύλιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, οι Αντιδήμαρχοι Χριστόφορος Σιαφάκας, Κώστας Χαρακλιάς, Θεανώ Γραμματικού, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Τζένη Ταπρατζή, ο Νίκος Χιωτάκης, νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς, ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Ηπείρου Αναστάσιος Τσίνας και ο απερχόμενος Πρύτανης Ευριπίδης Γλαβάς, η Γενική Συντονίστρια του Ελεγκτικού Συνεδρίου Μαρία Μπασιαδάκη, οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Καρχιμάκης και Στέφανος Τζουμάκας, ο πρώην Ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ζαππείου Μεγάρου Γιώργος Χρήστου, εκπρόσωποι Υπουργών, δημάρχων και φορέων της Αττικής, πολλοί κάτοικοι της Αθήνας, της αγοράς, του τουρισμού και της γαστρονομίας της πρωτεύουσας, οι Αρτινοί ιδιοκτήτες παραγωγικών μονάδων Παύλος Αποστολίδης, Σπύρος Καράλης και Χρήστος Κολιός και η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Λέσχης θέλουν να συγχαρούν τον υπεύθυνο της περιφέρειας Ηπείρου κύριο Τάσο Τόλη και τον υπεύθυνο του γραφείου Άρτας κύριο Μανίκα Γιάννη για την ακούραστη προσπάθειά τους προβολής των τοπικών πρωτογενών προϊόντων, με τη συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις που προάγουν τον τόπο.
Φυσικά όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την οργάνωση του κυρίου Ιωάννου Έκτορα (γραμματέας ΔΣ και υπεύθυνος γραφείου Θεσπρωτίας) ο οποίος μαζί με μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Μήλιος Αλέξανδρος, Βογιατζή Φρατζέσκα, Μανίκας Ιωάννης και Καταπόδης Νίκος) και σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους και μέλους της Λέσχης κυρίου Νίκου Νικόλαου, δημιούργησαν το μπουφέ της εκδήλωσης στο LaFourchette Catering αναδεικνύοντας έτσι τα προϊόντα μέσα από παραδοσιακές τοπικές συνταγές.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας Κασκούτα Αλέξανδρο και Μπουμπουνάρα Βασιλική, οι οποίοι δημιούργησαν εκθέματα με σοκολάτα και σκαλιστά, τα οποία διακόσμησαν τον μπουφέ, αλλά και όλα τα μέλη μας που παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση.

Πηγή https://romiazirou.blogspot.gr/2017/11/blog-post_939.html

 

Συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας

SYNANTHSH GASTRONOMIKOS ODHGOS

Συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας

Mε πρωτοβουλία του Δημάρχου Αρταίων πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017 συνάντηση στο Δημαρχείο Άρτας για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας.
Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Χαρακλιάς, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας, ο Γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας Γιάννης Παπαηλίας, οι εκπρόσωποι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Γιάννης Μανίκας (υπεύθυνος γραφείου Άρτας), Θανάσης Βρεττός (υπεύθυνος γραφείου Πρεβέζης) και η Πρόεδρος των Τουριστικών Καταλυμάτων και Ξενώνων Νομού Άρτας «Ο Άραχθος» Γεωργία Πατέντα.
Αποφασίστηκε από κοινού η δημιουργία ενός Συμφώνου Ποιότητας στην Εστίαση και του Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας με τοπικά προϊόντα και συνταγές της περιοχής, οι οποίες στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στα καταστήματα εστίασης και στα ξενοδοχεία, με τελικό σκοπό την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών της Άρτας και τη διάδοσή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Άρτας εντός Δεκεμβρίου, όπου θα κληθούν καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία και οι εμπλεκόμενοι φορείς για την έναρξη υλοποίησης του Συμφώνου Ποιότητας και του Γαστρονομικού Οδηγού της περιοχής.
Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει τον υπεύθυνο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την Περιφέρεια Ηπείρου κύριο Αναστάσιο Τόλη για την πρωτοβουλία του και την ασταμάτητη δράση του.
Πηγή: https://romiazirou.blogspot.gr/2017/11/blog-post_796.html?spref=fb

 

ΕΚΘΕΣΗ FOOD & LIFE ΜΟΝΑΧΟ

Στην έκθεση Food & Life στο Μόναχο, συμμετέχει το παράρτημα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στη Γερμανία. Στις 2 Δεκεμβρίου θα γίνει live cooking show on stage με τα μοναδικά προϊόντα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η υπεύθυνη τους γραφείου μας κυρία Ευαγγελία Καρκαμπίτσα μαζί με τα μέλη μας κυρίους Λάμπη Πετράη και Καπαρουνάκη Νίκο (Nikolas Kaparounakis) θα παρουσιάσουν ψαρονέφρι με σύκα σε σάλτσα κρασιού, φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και χταπόδι, μους γιαουρτιού με γλυκά του κουταλιού, αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα της περιφέρειας στο κοινό του Μονάχου.
Η YALCO χρυσός χορηγός της Λέσχης υποστηρίζει τη δράση με πορσελάνες ΙΩΝΙΑ, που θα αναδείξουν τις δημιουργίες των chef.
Όσα μέλη βρίσκονται στην περιοχψή μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Καρκαμπίτσα για να συμμετέχουν.
Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 17:00 – 18:00 στο περίπτερο C3.724B
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μέλη μας!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική δράση στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Σε συνεργασία με το 16ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου, δημιουργούμε Χριστουγεννιάτικα γλυκά, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα διατεθούν στον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο γραφείου Ρεθύμνου κύριο Σμαραγδάκη Βαγγέλη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 6973669931.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ

SEMINARIO PISTOPOIITWN

Σεμινάριο αξιολογητών του «Ειδικού Σήματος Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας» πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την σωστή κατάρτιση των μελών μας στις 22 Νοεμβρίου 2017.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από το μέλος μας κύριο Χαλουλάκο Παναγιώτη, διαπιστευμένο επιθεωρητή κατά ISO2200 στο χώρο της γαστρονομίας και του επισιτισμού.
Επισήμως τα μέλη μας – αξιολογητές , φαίνονται στους πίνακες.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

 

ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΣ - 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
23 Νοεμβρίου 2017

1. Παρουσίαση νέας σύνθεσης ΔΣ
2. Παρουσίαση νέων χορηγών Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
3. Παρουσίαση Chef's Club Members – Privilege Card
4. Δράσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
5. Παρουσίαση νέας σύνθεσης Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος
6. Νέα δομή Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
7. Παρουσίαση προγράμματος HORECA 2018
8. Λόγος στα μέλη – προτάσεις
9. Ανοιχτή ατζέντα

 

ACTIVE PRINT - CHEF'S CLUB MEMBERS PRIVILEGE CARD

Η εταιρεία ACTIVE PRINT προσφέρει στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας:
• Την επίσημη business card της λέσχης – 1.000 τεμάχια - 30 ευρώ
• Business cards – 1.000 τεμάχια - 40 ευρώ με δώρο τη μακέτα
• Έκπτωση σε εκτυπωτικές εργασίες 30% για καταλόγους εστιατορίου, διαφημιστικά φυλλάδια, t shirts και είδη δώρου
Για περισσότερες πληροφορίες 2109599977 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

 

  • ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Η Chef’s Club Members – Privilege Card εκδίδεται αποκλειστικά από τα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Οι εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες εταιρείες ισχύον μόνο με την επίδειξη της κάρτας.
Δικαιούνται να την αποκτήσουν όλα τα μέλη της λέσχης (επίτιμα, τακτικά, επίλεκτα, δόκιμα και young μέλη) που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους οφειλές.
Για να την αποκτήσετε πρέπει να προσκομίσετε ηλεκτρονικά μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας. Μπορείτε να τη στείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , στο messenger της λέσχης ή να τη φέρετε στο γραφείο σε στικάκι.
Η κάρτα μπορεί να αποσταλεί με courier στα μέλη που μένουν στην περιφέρεια.
Το κόστος έκδοσης της κάρτας είναι 5 ευρώ.

  • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
SIMA KARAMANHS

Η KARAMANIS ΑΕΒΕ προσφέρει έκπτωση 27% σε αγορές για τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Επισκεφτείτε το site http://karamanis.gr/ για να δείτε τα προϊόντα της KARAMANIS ΑΕΒΕ.

yalco

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προσφορές της εταιρίας YALCO

 LOGO ACTIVE

Η εταιρεία ACTIVE PRINT προσφέρει στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας:
• Την επίσημη business card της λέσχης – 1.000 τεμάχια - 30 ευρώ
• Business cards – 1.000 τεμάχια - 40 ευρώ με δώρο τη μακέτα
• Έκπτωση σε εκτυπωτικές εργασίες 30% για καταλόγους εστιατορίου, διαφημιστικά φυλλάδια, t shirts και είδη δώρου
Για περισσότερες πληροφορίες 2109599977 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 ccu

Η ΑCTA – Τεχνοβλαστός ΑΠΘ , προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠΕΠ πιστοποιητικού, για τους διαγωνισμούς του δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ, CCU - Πιστοποιημένος χρήστης Βασικών Δεξιοτήτων Ηλεκτρονικού Υπολογιστή με έκπτωση 50%:
-Κάρτα εγγραφής υποψηφίου: ΔΩΡΕΑΝ
-Συμμετοχή σε εξετάσεις 30€ / ενότητα
-Έκδοση πιστοποιητικού: ΔΩΡΕΑΝ
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ 2310.510870 / 2107239770 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ITQI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

Σε εκδήλωση του ITQI στην Αθήνα παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος και διαπιστευμένος κριτής της ITQI κύριος Μίλτος Καρούμπας, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης και ο επίτιμος πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων και διαπιστευμένος κριτής της ITQI κύριος Τάσος Τόλης.
Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η Ελλάδα ως τιμώμενη χώρα για το 2018 και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της ITQI.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Οι κριτές επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη όπως τις Maîtres Cuisiniers de France, Academy of Culinary Arts, Hellenic Chefs' Association (Ελληνική Λέσχη Αρχιμαγείρων), Académie Culinaire de France, Verband der Köche Deutschlands, Federación de Asociaciones de Cocineros de España, Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, Gilde Van Nederlandse Meesterkoks, Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, Craft Guild of Chefs, Turkish Cooks Association, World Master Chefs Society (WMCS), Nordic Chefs Assosiation (Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία και Ισλανδία) και Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

 

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ KAI ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

 

1 SIMA KARAMANHS

 

 IMG 5492

 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρεία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ, η οποία υπογράφτηκε χθες από τον πρόεδρο της Λέσχης κύριο Πρωτοψάλτη Τάσο και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ κύριο Καραμάνη Γιώργο.

Μετά από 2 χρόνια αμφότερα εποικοδομητικής συνεργασίας, τα δύο μέλη αποφάσισαν τη συνέχιση με νέα σχέδια!

Η εταιρεία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ σχεδιάζει, υπογράφει και εξοπλίζει τη νέα demo κουζίνα στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, δημιουργώντας ένα στολίδι για το νέο κύκλο σεμιναρίων της Λέσχης, τις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας, παρουσιάσεις εταιρειών, αλλά και για χρήση των μελών μας.

Φυσικά, η εταιρεία ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τα μέλη μας, προσφέροντας έκπτωση 27% τόσο στα μέλη, όσο και στις εταιρείες που στελεχώνουν! Μία μοναδική προσφορά με την επίδειξη της νέας εκπτωτικής κάρτας της λέσχης «Chef's discount».

Η νέα χρονιά ξεκινά με μεγάλες εκπλήξεις για τα μέλη της Λέσχης!

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ACTA

Εξετάσεις πιστοποίησης της ACTA θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 15:00 στα γραφεία της Λέσχης για τις ειδικότητες
Πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας – CchE
Πιστοποιημένος Μάγειρας - CCC
Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρα - CCCh
Πιστοποιημένος Αρχιζαχαροπλάστης CEPC
Πιστοποιημένος Ζαχαροπλάστης CPC
Πιστοποιημένος Βοηθός Ζαχαροπλάστη CCPC
Για αιτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο 2108251401

 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

Μεγάλη διάκριση για το μέλος μας, ex. Chef Σταύρο Ψωμόπουλο, ο οποίος κατέλαβε την 104η θέση στην παγκόσμια κατάταξη Top World Selection 2017 by The Best Chef.
Με δημιουργίες που αποτελούν έμπνευση, βασισμένες στην ελληνική δημιουργική κουζίνα, προτάθηκε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Best Chef Awards 2017 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην 104η θέση από Chef , δημοσιογράφους, και κοινό.
Του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, με το ήθος και τη δημιουργικότητα που τον χαρακτηρίζουν.

PSOMOPOULOS 2

PSOMOPOULOS 3

PSOMOPOULOS 4

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ WORLD TROPHY OF PASTRY & CAKE DESIGNERS

IMG 5216      IMG 5325

 

Logo PASTRY Optima Standard no background

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
WORLD TROPHY OF PASTRY & CAKE DESIGNERS
ΜΙΛΑΝΟ 21-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Στα παγκόσμια πρωταθλήματα WORLD TROPHY OF PASTRY & CAKE DESIGNERS που διοργανώνεται από την FIPGC (International Federation Pastry Ice Cream Chocolate) συμμετείχε η Εθνική ομάδα γαστρονομίας στις 21 – 24 Οκτωβρίου στο Μιλάνο στα πλαίσια της έκθεσης HOST FIERA, κατακτώντας αντίστοιχα τη 13η και 15η θέση ανάμεσα σε 40 εθνικές αποστολές από όλο τον κόσμο.

Οι διαγωνιζόμενοι προέκυψαν από εθνικούς ημιτελικούς που είχαν πραγματοποιηθεί στην έκθεση ARTOZA 2017 και ήταν οι: Αγραφιώτης Βασίλης (WORLD TROPHY OF PASTRY – δραγάτι & παγωτό), Καρκαμπίτσας Δημήτρης (WORLD TROPHY OF PASTRY – σοκολάτα) , Κοκκινίδης Παναγιώτης (WORLD TROPHY OF PASTRY – καραμέλα), Μαρκεζίνης Θεόδοτος (Cake designers). Μαζί τους οι προπονητές ζαχαροπλαστικής της Εθνικής ομάδας κύριοι Ζησόπουλος Τάσος και Πρωτοψάλτης Τάσος, καθώς και η manager της ομάδας κυρία Ρέππα Έλενα.
Οι κύριοι Ζησόπουλος και Πρωτοψάλτης συμμετείχαν και ως κριτές των διαγωνισμών, συμπληρώνοντας το πάνελ των διεθνών κριτών.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το χρυσό χορηγό της αποστολής OPTIMA PASTRY, χωρίς τη βοήθεια της οποίας τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Η Optima Pastry πίστεψε από την αρχή στο όραμα της αποστολής και βοήθησε τους διαγωνιζόμενους με μοναδικά προϊόντα τα οποία αναβάθμισαν το τελικό αποτέλεσμα.
Με σταθερά βήματα η Εθνική ομάδα γαστρονομίας ανεβαίνει σκαλιά στη βαθμολογία, θέτοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους.

 
Σελίδα 1 από 30

emag

facebook-icon

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της λέσχης μας

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα